SINUN

tuloksesi nousuun

Kehitä toimintaasi joka saralla

Hio hoitamista, asiakaspalvelua, markkinointia ja myyntitaitojasi.

Kehitä ajankäyttöä, tehosta toimintaa ja ota helpot apuvälineet käyttöön.

IDEOITA, VINKKEJÄ, KIKKOJA, INSPIRAATIOTA TÄSTÄ NAPISTA!!

Mekaanikko huomioi sinut ainutlaatuisena kokonaisuutena.

Aivan kuten sinäkin omat asiakkaasi.


TUTUSTU siis MEKAANIKKOOSI

Hoitolamekaanikon syntyyn johtivat ehtymätön uteliaisuus ja jatkuva innostus oppia uutta.

Olen päässyt kiikaroimaan kosmetologin elämää monelta kantilta kuluneen neljännesvuosisadan aikana (kyllä.. pitää olla työstään innostunut, jotta jaksaa.. 😉). Olen nähnyt käytännön iloja ja suruja niin työntekijänä, yrittäjänä vuokrapaikalla, vuokra”emäntänä” kuin yksin hoitolassa pakertavanakin. Kokemukset ja havainnot hoitolassa sekä maahantuojan palveluksessa ovat rikastaneet kokemuspakkaa. Vielä laajemman kuvan eri puolille ihanaa alaamme ovat antaneet työskentely kouluttajana ja järjestötehtävissä.

Iloa ja innostusta, ilkeyttä, burnout, onnistumisia, pettymyksiä, pahuutta, timanttisia tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita...

Kaikkien näiden monipuolisten kokemusten keskellä olen aina kaivannut jotain.. etsinytkin. Pieniä vilahduksia nähnyt toisinaan, mutta ei aivan…

 

Tästä ja tämän takia syntyi hoitolamekaanikko

 
 
Jos sydämessäsi liikahti, ja haluat olla osa tätä pystyvien, energisten ja aikaansaapien kosmetologien joukkoa, klikkaa itsesi mukaan omaan facebook-ryhmäämme.

Olet mitä lämpimimmin tervetullut!

Sukella saman tien pää edellä alati karttuvaan hoitolamekaanikon tietopakkiin, josta löydät pehmeää ja terävää aihetta ajattelulle.

Ehkä ryhdyt jopa säätämään toimitapojasi..

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.